Ana MilivojevićCompany Name:
Profectum
Primary Phone:
+381 65 2002 805
Email:
urednik@kodren.com
Website:
www.profectum.rs
Street:
Vojvode Stepe 413D
Zip Postal:
11221
City:
Beograd
State:
Serbia
Country:
Srbija
Company Type:
Default
Industry:
Education / Training

Ana Milivojević, po struci profesor kineskog jezika i filozofije je stručni konsultant iz oblasti integrisanih poslovnih komunikacija i digitalnog marketinga.
Poseduje viiše od 15 godina iskustva u digitalnom marketingu, povezivanju elektronskih i klasičnih kanala marketinga i razvoju poslovanja, koji je obavljala za više desetina velikih i malih preduzeća.

Ekspert je u korišćenju društvenih mreža radi poboljšanja prodaje, u procesu brediranja i poboljšanju rezultata marketinga uz optimizaciju troškova.  Vodila  je i učestvovala u projektima rađenim za poznate svetske brendove i korporacije, ali i za veći broj malih i srednjih preduzeća u Srbiji, Balkanu i zemljama EU.
Poslednjih godina se bavi i temama motivacije i ličnog razvoja, promenom ponašanja pojedinaca u cilju poboljšanja performansi pojedinca ali i poboljšanja kvaliteta života i razvoja njegovog punog potencijala.

Trenutno vodi kompletan strateški marketing i uređuje procese komunikacije ka posetiocima za nekoliko veoma posećenih web portala medju kojima je i portal www.kodren.com čiji je osnivač.

Više od 10 godina predavačkog iskustva na edukacijama vezanim za digitalni marketing, public relations, lični razvoj i uspeh.Code Naziv obuke Datum početka Datum završetka Lokacija Vrednost obuke*
FBE-1210 Facebook i Instagram ekspert  Novo Neodredjeno Neodredjeno Online 12800.00 RSD | 108.70 EUR
WS-BSN Vikend radionica: Izgradite svoj brend uz pomoć društvenih mreža  Novo Neodredjeno Neodredjeno Dubrovačka 16, Beograd 28000.00 RSD | 237.79 EUR
*...