Ivan MarkovićCompany Name:
IConsult
Primary Phone:
+381 11 304 62 77
Email:
ivan@zaposlenje.org
Website:
www.iconsult.rs
Street:
Dubrovačka 16
Zip Postal:
11000
City:
Beograd
State:
Serbia
Country:
Srbija
Company Type:
Default
Industry:
Education / Training

Ivan Marković
Šef tima za izradu sistema za merenje radnog učinka
Senior partner „iConsult doo Beograd“ i „IS Zaposlenje ORG“
Zbog specifične pozicije i rada sa velikom brojem privrednih društava stekao je sveobuhvatan pregled problema sa kojim se organizacije mogu sresti u procesima vezanim za ljudske resurse, platnu strukturu i radnog učinka.

Predavačko iskustvo:  9 godina i više od 300 održanih obuka i seminara u zemlji i inostranstvu. Posebno specijalizovan za vođenje mentorskih grupa. Kao predavač pokriva teme vezane za sisteme za merenje učinka, izradu platnih struktura, upravljanja performansama i upravljanje ljudskim resursima.


Relevantno iskustvo: 

-          10 godina vođenja IS Zaposlenje Org

-          Vođenje tima Zaposlenja Org zaduženog za izradu modela platnih struktura i modela sistema za merenje učinka zaposlenih. Učestvovao u timovima koji su radili na uvođenju merenja učinka u firmama i organizacijama različitih veličina u zemlji i inostranstvu.  

-          Godinu dana iskustva na poslovima merenja radnog učinka u državnoj upravi.

-          Dve tromesečne obuke iz oblasti poslovne komunikacije i veština prezentacije u Cirihu (programi Goethe instituta) i univerzitetu u St. Gallen-u.

 

Merenje učinka drži i kao gostujući predavač u Privrednim komorama Beograda, Makedonije i Rebublike Srpske. Seminare vezane za merenje učinka je održao više 150 puta, što kao otvorene, što kao interne i individualne obuke.