Opšti uslovi za učešće na SVIM obukama u organizaciji Profectum C-UP, Centra za Unapređenje Poslovanja

PRIJAVA

Prijavljivanje na obuku se možete izvršiti:

a) mobilnim telefonom
+381 65 6565855

b) elektronskom poštom:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

c) putem online prijave
svaka obuka ima poseban link za online prijavu

SMEŠTAJ

Polaznici sami obezbeđuju smeštaj. Mi vam možemo pomoći sa spiskom odgovarajućih hotela i kontakt podacima. Zajednički  ručak i osveženje  je uključeno u cenu.

IN-HOUSE OBUKE

Veoma često kompanije žele da pošalju veći broj polaznika, imaju specifične zahteve, žele da seminare prilagode svojim potrebama, zahtevaju poseban sadržaj, mesto, vreme... U tom slučaju, preporučujemo Vam in-house obuke i seminare koji se organizuju samo za Vašu kompaniju i samo za Vaše zaposlene. Tražite dodatne informacije o našim in-house obukama na gore navedene kontakte.

OTKAZIVANJE I POVRAĆAJ UPLAĆENE KOTIZACIJE

Ako polaznik otkaže 15 dana pred početak obuke, kompletna kotizacija će biti vraćena. Ako polaznik otkaže 8-14 dana pred početak obuke, 50% kotizacije će biti vraćeno. Posle tog roka, nećemo biti u mogućnosti da vam vratimo kotizaciju. Prijem uplate je uslov za prisustvovanje na obuci. PROFECTUM zadržava pravo da otkaže obuku u bilo koje vreme usled nepredviđenih okolnosti.
U slučaju našeg otkaza:
1.polaznicima će biti ponuđen drugi termin iste obuke,
2. 100% kotizacije će biti vraćeno polaznicima.

Ne prihvatamo druge razloge za povraćaj kotizacije.

POPUSTI

Za dva i više polaznika iz jedne kompanije, popust je 10% na osnovnu cenu. Takođe, ako jedan polaznik uplati za dve ili više obuke popust je 10% .
Svi popusti i benefiti se objavljuju na konkretnom pozivu na obuku. Za promo obuke (jednodnevne obuke sa kotizacijom nižom od 100 €) ne važe količinski gore navedeni popusti.